Boom advies in de buurt van Driebruggen volgens de wettelijke zorgplicht (BW art. 6.162)

Boom advies in Driebruggen?Is het weer tijd voor boom advies en onderzoek van uw bomen in de buurt van Driebruggen? Boom advies gegeven door een gespecialiseerde hovenier in de buurt van Driebruggen? Hovenier en Boomverzorging Verkleij levert u het antwoord op iedere vraag die u stelt op het gebied van boomverzorging en hovenierswerkzaamheden. Wanneer u boomeigenaar bent, bent u verplicht om regelmatig een boom onderzoek uit te laten voeren. Als wij onze klanten voorzien van boom advies in de buurt van Driebruggen houden we rekening met de wettelijke zorgplicht (BW art. 6.162) van de boomeigenaar. Deze zorgplicht zorgt ervoor dat iedere boomeigenaar zijn boom goed onderhoudt en controleert zodat er schades worden voorkomen. Als wij boom advies geven in de buurt van Driebruggen zorgen wij ervoor dat wij de status van de boom goed in kaart brengen. We onderzoeken de boom en geven boom advies over de verzorging en het onderhoud. Indien wenselijk kunnen wij naast boom advies in de buurt van Driebruggen boom verzorging uitvoeren. Deskundig advies en een zgn. VTA-onderzoek (Visual Tree Assessment) vormen de start van een goede boomverzorging. Wilt u ook graag boom advies in de buurt van Driebruggen? Maak dan een afspraak met Hovenier en Boomverzorging Verkleij. 

Waarom boom advies?

Boom advies is van belang voor het behoud van de boom en een vereiste voor u als boomeigenaar. Uitgangspunt van deze zorgplicht is dat iedere boomeigenaar zijn bomen onderhoudt en controleert om voorzienbare schade te voorkomen. Gebreken aan een boom worden door onze deskundige mensen visueel geconstateerd en een conclusie uit opgemaakt. Hierdoor kunnen vaak door een juiste reactie (snoeibeurt) de problemen worden weggenomen. Na het geven van boom advies aan onze klanten in de buurt van Driebruggen kunnen we passende methodes inzetten zoals:

  • snoeien
  • kappen
  • vellen
  • verzorgen

Indien we na boom advies in de buurt van Driebruggen nog geen goed beeld hebben van de staat van de boom zullen we nader onderzoek uitvoeren. Hovenier en Boomverzorging Verkleij staat immers garant voor een kwalitatief hoogstaande uitvoering. Met 10 jaar ervaring op het gebied van boomverzorging zijn wij hét adres voor boom advies in de buurt van Driebruggen. Wij zijn dan ook  gediplomeerd  European Tree Worker (ETW) en qua veiligheidseisen VCA gecertificeerd, tevens zijn we aangesloten bij de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPB), en lid van de bomenstichting.

Boom advies verzorgd door Hovenier en Boomverzorging Verkleij

Hovenier en Boomverzorging Verkleij geeft dagelijks boom advies aan vele klanten in Driebruggen en omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van boomverzorging en kunnen u voorzien van het beste boom advies. We geven boom advies aan hovenier-/ SWbedrijven, Gemeente en de particuliere sector. Ons doel van boom advies in de buurt van Driebruggen is het bieden van praktische oplossingen om bomen optimaal tot hun recht te laten komen. Wij zijn meer dan een boomspecialist en kunnen naast het geven van boom advies in de buurt van Driebruggen onze klanten voorzien van hovenierswerkzaamheden. Heeft u zelf ‘groene vingers’ en wilt u toch kunnen genieten van een verzorgde tuin? Maak dan een afspraak. Wij kunnen tevens boom advies en tuinverzorging in de buurt van Driebruggen combineren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Voor boom advies en meer zijn wij dé aangewezen hovenier van Driebruggen en omgeving.

Laat uw reactie achter

Boomverzorger van Verkleij redt kat

Klik voor meer informatie