Stronkenfrezen in de buurt van Sluipwijk nadat de bomen zijn weggehaald

Stronkenfrezen in Sluipwijk laten uitvoeren?Moeten uw bomen weggehaald worden? Wilt u ook de stronken van uw bomen laten verwijderen om een nieuw terras aan te kunnen leggen? Maak dan een afspraak voor stronkenfrezen met Hovenier en Boomverzorging Verkleij in de buurt van Sluipwijk. Hovenier en Boomverzorging Verkleij is een ervaren hovenier die al vele jaren werkzaam is binnen het vak. Naast tuinaanleg en onderhoud verzorgen wij ook boomverzorging, het weghalen van bomen en stronkenfrezen voor een groot aantal klanten in de buurt van Sluipwijk. Bomen hebben goede verzorging nodig. Als boomeigenaar bent u ook verplicht om regelmatig boom inspectie en verzorging uit te voeren of uit te laten voeren. Soms kan het voorkomen dat een boom in de weg staat en weggehaald moet worden. Ons team beschikt over kennis, ervaring en middelen om bomen op een veilige wijze weg te kunnen halen. Vervolgens kunnen wij ook met speciale machines stronkenfrezen voor onze klanten in de buurt van Sluipwijk. Kenmerkend voor ons jonge bedrijf, met toch al ruim 10 jaar ervaring, is de specialisatie op het gebied van boomverzorging. Wij zijn dan ook  gediplomeerd  European Tree Worker (ETW) en qua veiligheidseisen VCA gecertificeerd, tevens zijn we aangesloten bij de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPB), en lid van de bomenstichting. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven, wij kunnen stronkenfrezen voor een groot aantal klanten in Sluipwijk en omgeving.

Stronkenfrezen na bomen kappen

Als wij een boom hebben verwijderd kan het voorkomen dat de stronk er nog uit gehaald moet worden. Als specialist op het gebied van boomverzorging mag het stronkenfrezen in de buurt van Sluipwijk beslist niet ontbreken. Wij beschikken over speciale machines waarmee wij kunnen stronkenfrezen in de buurt van Sluipwijk en de gehele stronk uit kunnen graven. We frezen de zichtbare stronk ongeveer 30 cm diep weg. Dit is dé manier om een stronk effectief te kunnen verwijderen. Hierdoor kunt u na het stronkenfrezen in de buurt van Sluipwijk de grond weer gebruiken voor o.a.:

  • planten
  • terras
  • gazon
  • bestrating
  • oprit

en nog veel meer. Of het nu gaat om het stronkenfrezen van kleine of grote stronken in de buurt van Sluipwijk. Het team van Hovenier en Boomverzorging Verkleij voert dit uit.

Voordelen stronkenfrezen

Wanneer u ons team laat stronkenfrezen in de buurt van Sluipwijk laat het verwijderen van een boomstronk bijna geen sporen achter. Tevens wordt de grond het minst vernield wanneer u kiest voor stronkenfrezen in de buurt van Sluipwijk. Het bloot leggen van de boomstronk is niet nodig. Bij het uitgraven van een boomstronk door een kraan blijft er wel een enorme krater achter. Wanneer wij gaan stronkenfrezen in de buurt van Sluipwijk is dit niet nodig. Afhankelijk van de situatie kunnen wij een maximaal aantal diameters van een boomstronk uitfrezen. Graag bekijken we uw situatie om daar een goede methode voor in te kunnen zetten.

Afspraak voor stronkenfrezen

Wilt u graag een afspraak voor stronkenfrezen in de buurt van Sluipwijk? Neem eens vrijblijvend contact op met onze gespecialiseerde hovenier die u graag verder helpt. Bespreek de mogelijkheden om een goed beeld te krijgen. Inden wenselijk kunnen we een passende offerte aanbieden voor stronkenfrezen in de buurt van Sluipwijk. Wij kunnen ook een totaalpakket aanbieden waarbij wij de bomen verwijderen en vervolgens stronkenfrezen in de buurt van Sluipwijk.

Laat uw reactie achter

Boomverzorger van Verkleij redt kat

Klik voor meer informatie