Hovenierswerk Bodegraven

Is uw tuin toe aan een opknapbeurt, wilt u een nieuwe tuin aanleggen of wilt u uw mooie tuin ook werkelijk mooi houden? Wij helpen u graag met hovenierswerk voor uw tuin in Bodegraven.

Ontwerpfase

Samen met u gaan we overleggen wat uw wensen en eisen zijn. Uw ideeën, voorstellen en wensen zijn van groot belang in de ontwerpfase voor de herinrichting van uw tuin. Wij hanteren verschillende werkwijzen. Het is mogelijk dat u zelf in grote lijnen uw indelingstekening/ontwerp schetst en dat wij naar aanleiding daarvan een voorstel doen voor een beplantingsplan en materialen die gebruikt kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk dat we aan de hand van een persoonlijk gesprek met u een professioneel tuinontwerp maken dat voorzien is van een indelingsschets, een beplantingsplan en de materiaalkeuze. Dit gesprek voeren wij graag bij u thuis zodat we de tuin kunnen zien. Kortom, wij kunnen u in alle aspecten van hovenierswerk bij u thuis in Bodegraven voorzien!

Onderhoud

Hovenierswerk BodegravenOm uw tuin mooi te houden raden wij aan om minstens drie keer per jaar een groot onderhoud uit te voeren. Wij adviseren u om hovenierswerk in uw tuin in Bodegraven te doen in de onderstaande periodes:

Het voorjaar: het opruimen van oud blad, snoeien, bemesten, begronden, het verticuteren van het gazon en het terugknippen van vaste planten.

De zomer: het snoeien van voorjaarsbloeiers, heesters, hagen en bomen, terwijl ook regelmatig het gazongras gemaaid moet worden.

Het najaar: het winterklaar maken van uw tuin, het verwijderen van oud blad op tuinpaden en het snoeien van b.v. wilgen en populieren.

Wanneer we het wederzijds eens zijn over de opgestelde prijsopgave voor hovenierswerk voor uw tuin in Bodegraven, maken we een afspraak voor de start met de aanleg of renovatie van uw tuin. Een tijdsplanning maakt de inschatting compleet, zodat u van te voren duidelijk weet wanneer u werkelijk van uw nieuwe of gerenoveerde tuin kunt gaan genieten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service hovenierswerk voor uw tuin in Bodegraven? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar: 0622420943, te e-mailen naar info@hovenier-boomverzorging.nl of door ons contactformulier in te vullen.


Contact

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht