Onderhoud

U heeft een mooie tuin, maar wilt u ook mooi houden. Daarvoor dient u minstens 3x per jaar groot onderhoud uit te voeren.

In het voorjaar: het opruimen van oud blad, snoeien, bemesten, begronden, het verticuteren van het gazon en het terugknippen van vaste planten. In de zomer: het snoeien van voorjaarsbloeiers, heesters, hagen en bomen, terwijl ook regelmatig het gazongras gemaaid moet worden. In het najaar: het winterklaar maken van uw tuin, het verwijderen van oud blad op tuinpaden en het snoeien van b.v. wilgen en populieren.

Hovenier en Boomverzorging Verkleij neemt graag dit onderhoudswerk aan uw tuin of groenvoorziening van u over. U kunt dan van uw tuin genieten zónder dat u zich druk hoeft te maken over het onderhoud. Dat doen wij wel voor u! Hiervoor doen wij u prijsopgave op maat. Ú bepaalt welk onderhoud in welk seizoen met een nader te bepalen regelmaat wordt uitgevoerd.

Neemt u voor meer uitleg over onze onderhoudsmogelijkheden contact op. Wij helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.